Kundaliniyoga för kropp, sinne & själ.


Måndagar kl 17.45 - 19.15
15 tillfällen v. 35 - 50. Start: mån. 26/8
Fredagar kl 08.30 - 10.00
13 tillfällen v. 35 - 50. Start: fre. 30/8

 

Öka ditt välbefinnande med kundaliniyoga, som är en mjuk dynamisk form av yoga som både ökar din energi och styrka samt skapar lugn och ro. Vi jobbar med kroppen, sinnet och andningen varje pass. Yoga balanserar kropp & sinne, stärker immunförsvaret, sänker blodtrycket, reducerar stress mm. Inga förkunskaper krävs - alla kan vara med, både du som är van vid yoga och du som är nybörjare! Starta och/eller avsluta veckan med ett yogapass som ger dig mer uthållighet och lugn resten av jobbveckan/helgen.

Väljer du två av mina kurser, får du 25 % rabatt på fredags- eller söndagspasset. I mån av plats har även du som yogar ett pass i veckan möjlighet att ta igen detta månd. el. fred. Prova på yoga el. medveten närvaro (söndagar) vid ett tillfälle, för dig som inte yogat hos mig tidigare, är gratis. I mån av plats kan du hoppa in senare i kursen - hör gärna av dig!

           Kundaliniyoga - medvetenhetens yoga.
Kundaliniyogan ger en helhetssy på livet. Yogan består av olika rörelser och positioner, andning, hand - fingerpositioner, kroppslås, meditationer och reciterande av mantra. Rörelserna och positionerna är ofta enkla. Den intensiva andningen, eldandningen och användandet av mantran gör yogan extra kraftfull. Ordet kundalini betyder livskraft och yogan betyder att förena. Att utöva yoga väcker, stärker och förenar livskraften i kroppen, sinnet och själen.

Investering måndagar: 2700 kr. Anmälan är bindande. Det går fint att dela upp summan vid tre tillfällen. Betala då 900 kr innan kursstart, 900 kr i sept. och 900 kr. okt.
Investering fredagar: 2340 kr. Anmälan är bindande. Det går fint att dela upp summan vid tre tillfällen. Betala då 780 kr innan kursstart, 780 kr i sept. och 780 kr. okt.

Måndagar: ej yoga v. 44.
Fredagar: ej yoga v. 37, 38, 44.


Jag som leder dessa kurser heter Lotta Amneby-Maxe och är Kundalini- och meditationslärare, Medicinsk yogainstruktör och gymnasielärare. Jag leder yoga och meditation i Täby för vuxna, yoga för elever på högtadiet och startade även yoga för nyanlända kvinnor ht - 17. Det glädjer mig att börja leda yoga på Täby yogastudio i höst. Ring gärna om du har frågor!


Varmt välkommen att boka på
mail: lotta@metamorfo.nu eller tel. 0736260521.
Inbetalning: Länsförsäkringar bank: 9023.73.362.61
eller swisha 0736260521.

 

Lotta Amneby-Maxe.
Utbildad enl. KRI The Kundalini Research Institute.
Kundaliniyoga- & meditationslärare.
Medicinsk yogainstruktör.