Meditationskurs
 
Söndagar kl. 16.30-17.30         
Start: sön. 1/9    
14 tillfällen v. 35- 50 (ej v. 38, 44)
 
Vi ökar vår medvetenhet och närvaro i kropp och sinne genom olika meditationstekniker, andnings- och avslappningsövningar. När vi mediterar kontinuerligt har vi lättare att hantera daglig stress, som på jobbet och i privatlivet. Vi övar oss också att förhålla oss mer neutralt/objektivt till oss själva och omvärlden, då kan vi lättare ta beslut, och vi hamnar inte lika lätt i affekt när vi möter konflikter. När vi känner oss stabila i sinnet har vi också lättare att uppleva lugn och kärlek inom oss och därmed sprida det till människor omkring oss. Vi skapar personlig rymd, energi, lugn och ro.

Varmt välkommen, kom som du är, här och nu!
 
Investering söndagar: 2240 kr. Anmälan är bindande. Det går fint att dela upp summan till tre tillfällen. Betala då 747 kr. innan kursstart., 747 kr. sept. och 746 kr. okt. 

Väljer du två av mina kurser, får du 25 % rabatt på fredags- eller söndagspasset. I mån av plats har även du som yogar ett pass i veckan möjlighet att ta igen detta månd. el. fred. Prova på medveten närvaro el. yoga (månd., fred.) vid ett tillfälle, för dig som inte yogat hos mig tidigare, är gratis. I mån av plats kan du hoppa in senare i kursen - hör gärna av dig!
 
Jag som leder dessa kurser heter Lotta Amneby-Maxe och är Kundaliniyoga- och meditationslärare, Medicinsk yogainstruktör och Gymnasielärare. Jag leder yoga och meditation i Täby för vuxna, yoga för elever på högstadiet och startade även upp yoga för nyanlända kvinnor ht-17. Det gläder mig att börja leda yoga på Täby yogastudio i höst! Ring gärna om du har frågor!


 

Varmt välkommen att boka på mail: lotta@metamorfo.nu eller telefon: 0736260521


Inbetalning: Länsförsäkringar bank: 9023.73.362.61 eller swisha 0736260521. Uppge ditt namn som avsändare. 

Lotta Amneby-Maxe
Utbildad enl. KRI The Kundalini Research Institute.
Kundaliniyoga- & meditationslärare.
Medicinsk yogainstruktör.